Estat de l'interior de la nau industrial incendiada a l'Arboç

Extingit l'incendi que ha calcinat gairebé el 100% de la nau industrial d'una empresa de l'Arboç

Els Bombers han treballat amb 23 dotacions i continuen remullant els punts calents

ACTUALITZACIÓ 19/12 a les 17.55 hores

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit  l'incendi de l'Arboç gairebé a les sis de la tarda. Han estat treballant amb vuit dotacions acabant de remullar els darrers punts calents de la nau incendiada. En donar-ho per extingit, s'han retirat totes les unitats.

NOTÍCIA 19/12 a les 10.48 hores

Tragèdia en forma d'incendi al municipi de l'Arboç. Els Bombers de la Generalitat s'han hagut d'activar amb 23 dotacions per apagar les flames que afectaven la nau industrial d'una empresa dedicada al tractament i reciclatge de residus de l'Arboç. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El servei d'emergències ha alertat quan passaven minuts de dos quarts de quatre de la matinada d'aquest dissabte per un foc en una nau del Polígon Industrial el Foix del municipi del Baix Penedès. Els Bombers han informat que les flames  han destruït gairebé al 100% l'empresa, però han pogut evitar  que el foc afectés les oficines  de la nau i, a més, que es propagués a una segona construcció annexa propietat de la mateixa firma. 

Els bombers han donat per controlat  l'incendi quatre hores després d'iniciar-se a l'empresa arbocenca —a les 07.40 hores—. Durant el matí d'aquest dissabte, continuen amb tasques de remullar els punts calents de l'incendi fins a l'extinció total del foc. Els Bombers de la Generalitat continuen treballant amb 18 dotacions al lloc dels fets. 

Afortunadament, tot i la magnitud de l'incendi i la desgràcia de calcinar-se gairebé el 100% de l'empresa, no hi ha hagut cap persona que hagi resultat ferida.