Imatge de la furgoneta que ha patit l'incendi a l'avinguda de Salou de Reus

S'incendia el motor d'una furgoneta a l'avinguda de Salou de Reus

Una dotació dels Bombers ha apagat el foc

Els Bombers de la Generalitat s'han activat la tarda d'aquest divendres, 12 de març, per extingir un incendi d'un vehicle a l'avinguda de Salou de Reus. Segons han informat els Bombers, han rebut l'avís poc després d'un quart de sis de la tarda, quan els han alertat que s'estava incendiant el motor d'una furgoneta ubicada en aquesta via. Segons la Guàrdia Urbana de Reus, el vehicle estava circulant quan, per causes que es desconeixen, s'ha incendiat.

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat una dotació dels Bombers, que està duent a terme les tasques d'extinció de les flames. A banda de la mateixa furgoneta, on ha cremat tota la part davantera, dos vehicles més que estaven estacionats al costat han patit danys a causa de les flames. Sembla que el conductor ha pogut sortir de la furgoneta pel seu propi peu i, afortunadament, cap persona ha resultat ferida a causa de l'incendi. 

Segon incendi de vehicle en sis dies a l'avinguda de Salou

Precisament el passat cap de setmana es va incendiar un altre vehicle a l'avinguda de Salou de la capital del Baix Camp. La matinada de diumenge passat, 7 de març, una furgoneta es va incendiar i les flames van cremar per complet la part de la cabina del conductor. A més, el fum de l'incendi va afectar també l'edifici del davant, l'immoble ubicat al número 142 de l'avinguda de Salou.