Els Bombers actuan en un incendi al carrer Indústria del Vendrell

Crema una zona de matolls al carrer de la Indústria del Vendrell

Els Bombers han activat dues dotacions per apagar les flames

ACTUALITZACIÓ - 15.35 hores

El foc d'aquest migdia al carrer de la Indústria del Vendrell ha afectat finalment 100 metres quadrats de vegetació, tres vehicles i l'aïllant exterior d'una façana. Precisament, les flames també han afectat la terrassa de l'últim pis i diversos balcons del número 62-68 de la via i s'han atès dues persones per inhalació de fum, que no ha calgut evacuar. Els Bombers de la Generalitat hi han desplaçat un total de quatre dotacions terrestres.

NOTÍCIA - 13.47 hores

Gran ensurt aquest migdia al carrer de la Indústria del Vendrell. Una gran fumerada negra ha alertat els veïns i veïnes de la capital del Baix Penedès. El foc, segons els Bombers de la Generalitat, s'ha originat en una zona de vegetació situada en un solar. A dos quarts de dues, el servei d'emergències ha rebut l'avís i s'han activat dues dotacions dels Bombers  per apagar les flames que afectaven aquesta zona de matolls.

En conseqüència de la proximitat al número 62-68 A del carrer de la Indústria, la part que era a tocar de lloc de l'incendi ha quedat completament danyada. Així mateix, també han quedat afectats tres vehicles. Afortunadament no hi ha hagut danys personals. La Policia Local del Vendrell ha tallat la circulació del carrer fins a acabar les tasques de l'incendi.