Cremen dos vehicles i diversos contenidors al barri tarragoní de Campclar

Es tracta del segon episodi d'aquestes característiques, després que ahir també cremessin una furgoneta i més contenidors
Un vehicle cremant al barri tarragoní de Campclar, en la segona nit d'incendis consecutiva. | Cedida
 

Segona nit d'incendis a Campclar. Almenys dos vehicles i diversos contenidors han aparegut cremant aquest diumenge a la nit. Es tracta del segon episodi d'aquestes característiques en un sol cap de setmana, després que ahir cremessin també una furgoneta i més contenidors. El vehicle ha cremat al carrer riu Corb del barri tarragoní. Diverses dotacions de Bombers s'han desplaçat fins al lloc per apagar les flames. De moment, es desconeix l'autoria dels fets. 

 

Segons han explicat els veïns a TarragonaDigital, les cremes de contenidors i vehicles ja portarien diverses setmanes succeïnt i la policia continua buscant qui és l'autor o els autors d'aquests actes. A banda d'aquests greus fets, els veïns també denuncien que en les darreres setmanes han detectat pels carrers del barri la presència de cargols per intentar punxar les rodes dels vehicles que hi circulen, amb la perillositat que això suposa.

 

Un problema sense resoldre

Els veïns de la zona es troben en alerta després dels darrers esdeveniments, i és que sembla que els cotxes que han acabat calcinats en les darreres setmanes no tenen cap relació entre si i les autoritats de moment continuen sense saber qui pot estar darrera d'aquests greus fets. Això ha fet escalar la tensió a la zona i els ciutadans es mostren molt preocupats en veure que no es posa solució a aquesta onada de vandalisme segons han explicat a TarragonaDigital.