L'incivisme amb les deixalles desborda els serveis de recollida del Vendrell

Mobles, restes de poda, matalassos i altres objectes s'acumulen en diferents punts
L'abocament de residus ha augmentat al Vendrell amb l'arribada de l'estiu. | Ajuntament del Vendrell
 

L'incivisme amb l'abocament de residus i deixalles a diferents punts del Vendrell està desbordant els serveis de recollida municipals, segons han admès des de la mateixa regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament. Els últims dies, diferents punts del municipi estan esdevenint petits abocadors, on s'amunteguen mobles, matalassos, restes de poda i tota mena d'objectes. En moltes ocasions, es deixen al costat d'illes de contenidors.

Serveis desbordats

La quantitat de runa que s'està llençant és tan gran que el servei de recollida no dona abast per endur-se totes les deixalles que hi ha a la via pública. Des de la regidoria de Medi Ambient han fet una crida al civisme dels ciutadans, recordant que el servei de recollida de mobles i poda es pot demanar trucant al telèfon 977 166 400. Una altra opció és portar-los a la deixalleria comarcal, situada a Bellvei.

Caça als infractors

L'entrada dels mesos d'estiu ha comportat un increment d'aquests comportaments, i des de l'Ajuntament ja es va avançar que s'activaria de nou l'operació matalàs, amb la qual es volen caçar els incívics que fan aquests abocaments. De fet, el primer cap de setmana ja es va multar una veïna per aquest fet. L'augment de residus a la via pública ha provocat les queixes de diversos veïns de diferents nuclis del municipi. 

"Enxampat un conductor cometent diversos delictes de matinada a Cambrils" "Aquesta nit: Incendi amb ferits en una casa de Salou"