Ambulància al carrer Rocamora.

Una dona, ferida a ganivetades a Reus per la seva parella, ingressada a l'hospital Joan XXIII

Els fets han passat al carrer Rocamora pels volts de les quatre de la tarda

El problema de la violència masclista s'ha intensificat des de la posada en marxa de l'estat d'alarma i el confinament. Víctimes i maltractadors es troben ara mateix convivint les 24 hores del dia sota el mateix sostre, un fet que ha disparat les atencions i consultes a víctimes de la violència masclista des del passat 14 de març segons l'Institut Català de les Dones (ICD). En un reportatge publicat avui a TarragonaDigital, des de l'ICD han assegurat que han rebut més de 1.350 consultes des de l'inici del confinament.

Avui a Reus s'ha hagut de lamentar un clar exemple d'aquesta complicada situació que s'està vivint. Pels volts de les quatre de la tarda, els serveis d'emergències han rebut un avís per un suposat cas de violència masclista. Els fets han passat al carrer Rocamora de Reus, i segons han explicat fonts policials a TarragonaDigital es tractaria d'una dura agressió d'un home a una dona. L'agressor, de 42 anys, ha atacat la seva parella amb un ganivet.

La dona ha estat traslladada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i està en estat greu ingressada a planta. Segons han explicat fonts policials, l'home en un primer s'hauria escapat després de la brutal agressió i després de l'operatiu conjunt que s'ha posat en marxa entre la Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra, se l'ha pogut detenir al carrer per part de la policia reusenca.

La investigació ha estat traspassada als Mossos d'Esquadra, els quals portaran a partir d'ara el cas per intent d'homicidi. L'agressor passarà a disposició judicial en les properes hores investigada per temptativa d'homicidi


Comentaris