Imatge d'un agent del Seprona

Investiguen la mort intencionada de diversos gats al Parc Riuclar de Tarragona

El Seprona descobreix diversos cadàvers atrapats en llaços trampa al Parc Riuclar

El Seprona  de la Guàrdia Civil investiga la troballa de diversos gats morts a Tarragona. Arran d'informacions veïnals, els agents van tenir coneixement que es col·locaven llaços trampa en una zona arbrada vora l'ermita de la Dolorosa del Parc Riuclar per capturar de forma «indiscriminada» qualsevol animal que passés per la zona.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Dissabte passat els agents s'hi van desplaçar i van comprovar que hi havia diversos cadàvers  de felins en diferents estats de descomposició i algunes trampes  que encara tenien esquer per atrapar els gats.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Per aquest motiu, el Seprona està investigant l'autoria de la col·locació descontrolada i massiva d'aquestes tampes, intensificant la vigilància  d'aquesta i altres zones on s'hagin pogut posar. Aquestes mesures tenen l'objectiu de localitzar als responsables de la seva col·locació, advertint als autors d'aquesta conducta, que posar trampes no selectives de caça poden arribar a ser una acusació de tipus penal per maltractament animal.

El Seprona, en la seva funció de policia judicial mediambiental, s'encarrega de vetllar pel compliment de les disposicions vinculades a la conservació de la naturalesa i del medi ambient, desenvolupant investigacions sobre delictes contra el medi natural i la protecció dels animals.

Un gat mort en una trampa al Parc Riu clar de Tarragona
Els fets es remunten al passat dissabte | Guàrdia Civil