Imatge d'un agent de la Guàrdia Urbana, amb els joves que anaven al cotxe encastat contra un contenidor de runa

Un jove begut encasta el cotxe contra un contenidor de runa al camí de l'Aleixar de Reus

Va donar un resultat positiu de 0,45 mg/l en la prova d'alcoholèmia

Un fort soroll va alertar els veïns del camí de l'Aleixar  de Reus que encara estaven desperts la nit d'aquest dissabte, 1 de maig. Al voltant de dos quarts d'onze de la nit un cotxe es va encastar contra un contenidor de runa ubicat en aquest carrer. El vehicle el conduïa un jove, que anava acompanyat de quatre persones més. Afortunadament, cap dels cinc ocupants del cotxe van resultar ferits.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La Guàrdia Urbana de Reus va desplaçar-se fins al lloc dels fets per atendre l'accident i primerament va fer-li la prova d'alcoholèmia al conductor, en la qual va donar un resultat positiu de 0,45 mg/l, gairebé duplicant la taxa permesa per llei, que és de 0,25 mg/l. Per això, la policia reusenca va obrir diligències al conductor del vehicle per tenir un accident mentre anava sota els efectes de l'alcohol.

El jove va ser traslladat a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Reus, on se li van realitzar dues proves més d'alcoholèmia, en les quals va donar un resultat de 0,37 mg/l en la primera i de 0,29 mg/l en la segona.

De fet, la policia reusenca ja ha recordat en diverses ocasions que és delicte conduir sota els efectes de l'alcohol quan se superi els 0,60 mg/l, però el topall disminueix a 0,40 mg/l en cas d'accident. Donar un resultat entre 0,25 mg/l i 0,60 mg/l suposa una sanció administrativa.