GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Institut de Torredembarra víctima d'actes vandàlics

L'Ajuntament de Torredembarra ha denunciat i condemnat els fets a través de les xarxes socials
L'Institut de Torredembarra pintat per uns vàndals | Aj. Torredembarra

 

El municipi de Torredembarra va ser víctima d'un acte de vandalisme aquest divendres, 1 de maig. Durant el vespre del Dia del Treballador, una veïna torrenca va trucar a la Policia Local per denunciar els actes vandàlics que s'estaven produint a l'IES Torredembarra, situat a l'avinguda Sant Jordi del municipi del Baix Gaià.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

En arribar la Policia Local torrenca al lloc dels fets, els agents van ser testimonis de les pintades que hi havia a les parets del centre educatiu, així com els vidres trencats en un parell de finestres del mateix Institut i del Pavelló Els Caus.

 

A través de les seves xarxes socials, l'Ajuntament de Torredembarra ha denunciat i condemnat els fets en una piulada. A més, també ha informat que la Policia Local del municipi ha començat a investigar els fets, ja que no s'ha trobat als autors d'aquests lamentables actes.

  

 

 

 

També s'han xafat vidres i pintat | Aj. Torredembarra