Imatge d'un helicòpter i una dotació terrestre del SEM en una platja catalana

Mor un home ofegat a la platja del Marjal de les Cases d’Alcanar

Els fets han succeït als volts de les set de la tarda d'aquest dimarts

Tràgic incident a la platja del Marjal de les Cases d'Alcanar, a la comarca del Montsià. A tocar de les set en punt de la tarda, el servei d'emergències ha rebut un avís on diversos testimonis que es trobaven a la platja han vist un home surant a l'aigua.

En aquell moment, finalitzava el servei de vigilància de la platja i els socorristes han pogut fer la primera atenció a l'home, d'uns 70 anys, fins a l'arribada dels serveis d'emergències. S'han desplaçat fins al lloc una ambulància i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han intentat reanimar l'home sense èxit. També s'han mobilitzat efectius de la Policia Local d'Alcanar i dels Mossos d'Esquadra. De moment, es desconeix la identitat d'aquesta persona. 

A la platja del Marjal, on ha succeït l'incident, hi ha servei de vigilància i avui onejava la bandera verda. Avui dimarts hi ha hagut dos ofegaments mortals, el primer dels quals aquest matí a Tarragona. En total, ja són 14 les víctimes mortals d’aquest estiu a les platges catalanes

Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.


Comentaris