Un jove ha mort mentre se celebrava la V edició de la cursa de Muntanya del Pa amb Tomàquet

Mor un jove durant una Mitja Marató a Santa Coloma de Farners

El participant ha patit una aturada cardiorespiratòria prop de la línia d'arribada

La V edició de la Cursa de Muntanya del Pa amb Tomàquet que se celebra a Santa Coloma de Farners, a la Selva, ha acabat de manera tràgica després que un jove hagi perdut la vida després de patir una aturada cardiorespiratòria. El jove participant ha caigut desplomat a terra quan estava prop de l'arribada, segons ha avançat el mitjà 'Diari de Girona'.

Malauradament, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) situat tot just a la línia d'arribada i protecció civil no han pogut fer res per salvar-li la vida. Des de l'entitat organitzadora 'Fast Competició' han lamentat la mort del jove participant en la cursa i han mostrat «tot el suport possible a familiars, amics i companys del corredor» per aquesta pèrdua «tan sentida». Per la seva banda, l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners també s'ha sumat a les mostres de condol i ho ha fet a través d'una publicació a les xarxes socials.

La cursa tenia tres modalitats

La Cursa de Muntanya del Pa amb Tomàquet celebrava enguany la seva cinquena edició i ho feia amb tres modalitats. La primera es tractava d'un recorregut de 21 quilòmetres que comptava amb 1.400 metres de desnivell positiu. La segona modalitat era un recorregut de 12 quilòmetres i 600 metres de desnivell. Finalment l'última era la marxa popular que tenia un recorregut de 9 quilòmetres amb 200 metres de desnivell.

També et pot interessar


Comentaris