Un nadó, ingressat després de quedar inconscient a la platja de la Pineda

El bebè s'havia donat un cop al cap el dia anterior
Pla general de desenes de banyistes a la platja de la Pineda, a Vila-seca (Tarragonès), el 9 de maig del 2018. | ACN

Espant a la platja de la Pineda aquest dissabte passat, 4 de juliol. Un nadó d'un any va haver de ser atès pels serveis d'emergència després de quedar inconscient mentre era a la platja amb els seus pares. Segons apunta el 'Diari de Tarragona', en veure que el nen no reaccionava, els pares van demanar ajuda als socorristes de la platja, que va avisar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Local de Vila-seca.

Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar una ambulància del SEM, que va atendre el petit, que tenia febre i estava inconscient. Els pares van explicar al personal mèdic que el nadó s'havia donat un cop al cap el dia anterior. Finalment, l'ambulància va evacuar el petit a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona, on se li va fer una exploració més exhaustiva. 

Finalment, va quedar en un ensurt per a aquesta família de Saragossa que estava passant uns dies de vacances a la Pineda, ja que el bebè va anar recuperant-se a poc a poc. 

"Atenció: Investiguen el president d'una associació islàmica de TGN per abusos a menors" "Increïble: Troben una enorme plantació de marihuana en un negoci de Torredembarra"