Pla general del passeig de Pau Casals, a la Pineda (Vila-seca)

Veïns de la Pineda, preocupats davant l'augment de robatoris a vehicles particulars

Una de les principals queixes veïnals és la manca de presència policial durant la nit

Malestar entre els veïns  de  la Pinedaque denuncien l'augment d'inseguretat  a la zona. En concret, els veïns han fet públic, a través de publicacions a les xarxes socials, que s'han produït, en les darreres hores, diferents bretolades  contra els seus  vehicles particulars

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els veïns han assegurat que els fets s'han donat en  horari nocturn, durant el toc de queda. Els brètols, segons les versions veïnals, entren en  aparcaments a l'aire lliure, trenquen els vidres dels vehicles i intenten endur-se tot allò que creuen que pot ser de valor. Alguns dels afectats han presentat denúncia  als Mossos d'Esquadra. 

Manca de vigilància

Els veïns de la Pineda han posat l'accent, arran dels fets, en la presumpta manca de vigilància policial que es dona a la zona durant la nit. De fet, una de les veïnes ha assegurat que va haver de presentar la denúncia a la policia catalana, perquè a la policia local no hi havia ningú per realitzar el tràmit. De fet, la queixa per la manca de vigilància a la Pineda ha comptat amb el suport de diferents veïns i veïnes del municipi de Vila-seca,

Alguns d'ells han apuntat que, segons la seva versió, només hi ha una patrulla municipal a la nit, i un agent a comissaria per a tota la població.  Així mateix, han lamentat que l'equip de govern aposti abans per protegir altres indrets de Vila-seca, abans que la Pineda.