Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Policia Local d'Amposta

Sense carnet ni assegurança: Persecució de pel·lícula des d'Amposta fins a Masdenverge

El conductor es va donar a la fuga i actuat de forma temerària després de trobar una patrulla al polígon de Tosses

La Policia Local d'Amposta va perseguir  aquest dilluns al vespre fins al municipi veí de Masdenverge (Montsià) un conductor que s'havia donar a la fuga  quan va detectar una patrulla. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de vuit del vespre, quan un cotxe va efectuar una maniobra evasiva i va fugir pel polígon de Tosses en el moment de veure el vehicle policial. Posteriorment, i després d'una maniobra evasiva, va incorporar-se a la carretera T-344, circulant a gran velocitat i de forma temerària, segons el relat policial, obligant diversos vehicles a esquivar-lo en l'accés al nucli urbà de Masdenverge.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Un cop aturat en aquest punt, dues  persones que l'acompanyaven, possiblement menors, van fugir. Els agents van comprovar que el conductor, veí de Santa Bàrbara, no tenia el carnet de conduir i el vehicle no disposava de l'assegurança obligatòria. Va ser denunciat per un delicte contra la seguretat del trànsit i també per causar danys al cotxe policial, que hauria intentat envestir en el moment de ser aturat. Està previst que el jove sigui sotmès a un judici ràpid en breu.