El propietari d'un bar de Salou, en estat greu després de rebre vuit ganivetades

L'home està ingressat a l'Hospital Joan XXIII | Els Mossos busquen els agressors

Un home es troba ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona després de rebre vuit ganivetades a Salou, la nit del passat dilluns, 29 de juny. Es tracta del propietari d'un bar al carrer Verge del Pilar, que va patir l'agressió per part de dos homes. 

L'home s'hauria barallat amb una clienta del seu bar la nit del dilluns. Després de la baralla, la dona va cridar dos amics seus, un dels quals és propietari d'un altre bar del mateix carrer, i els dos es van dirigir cap al bar de la víctima, on s'havia produit la baralla. Un cop allà, un dels dos homes va clavar-li un ganivet fins a vuit vegades, cinc a l'esquena i tres al costat esquerra. Sembla que els agressors i la dona ja tenien una mala relació amb la víctima.

Clients del bar van atendre l’home per les ferides sagnants que presentava i va haver de ser evacuat d'urgència a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va ingressar en estat greu i ja s'està recuperant de l'apunyalament. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal de localitzar l'agressor i el seu company, tots dos de nacionalitat holandesa, i s'ha emès una ordre de cerca i captura per temptativa d'homicidi.

"Insòlit: Troben al Vendrell un home desaparegut a 60 km" "A pedrades: Tercer robatori en un comerç al centre del Vendrell en pocs dies"