Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM

Ferits els quatre ocupants d'un turisme després de xocar contra un fanal a Salou

Els fets es van produir durant el vespre d'ahir dissabte, a l'avinguda de Jaume I | El vehicle, apunten testimonis, excedia la velocitat permesa

Quatre joves van resultar ferits en un espectacular accident durant el vespre d’ahir dissabte, 5 de desembre, a l’avinguda Jaume I de Salou, a l’altura del Club Nàutic. Segons han explicat els Bombers de la Generalitat a TarragonaDigital, el vehicle, a gran velocitat, es va estampar violentament contra un fanal.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els serveis d’emergència van rebre l’avís a les 21.28 hores i efectius el SEM va desplaçar fins a quatre ambulàncies al lloc dels fets. Dos dels ocupants del turisme van ser evacuats cap al Joan XXIII de Tarragona, un altre a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla i, el darrer, al Sant Joan de Reus, tots amb pronòstic menys greu.

Els Bombers, que no van haver d’excarcerar cap dels implicats, van netejar posteriorment la calçada i van desconnectar la bateria del cotxe.


Comentaris