Imatge dels Bombers de la Generalitat, al Montsant

Rescat extrem al Montsant: Els Bombers passen la nit amb una excursionista ferida a l'espera de l'helicòpter

La vícitma va caure per unes roques als Planars del Ros, a Margalef | El rescat, complicadíssim, ha obligat els GRAE a muntar un punt calent i esperar

Rescat complicadíssim dels Bombers de la Generalitat a la Serra del Montsant, a la comarca del Priorat. Efectius del cos han passat la nit amb una excursionista accidentada, que havia caigut per unes roques als Planars del Ros, al terme municipal de Margalef. Els serveis d’emergència van rebre l’avís a les 16.19 hores d’ahir dissabte, 5 de desembre. La víctima, precisament, no es podia moure per una lesió al peu i, davant de les extremes dificultats del rescat, efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers van muntar un punt calent per fer-hi nit. El rescat ha culminat durant el matí d’avui diumenge, amb l’arribada de l'helicòpter. La companya de la persona ferida, per la seva part, sí que va ser evacuada ahir a la tarda. Els Bombers han treballat a la zona amb un total de 19 dotacions.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!


Comentaris