Restablerta la circulació entre Móra la Nova i Reus després del descarrilament d'un tren de mercaderies

L'R15 s'ha vist afectada durant hores a causa del descarrilament d'un tren de mercaderies

El tren va descarrilar a la sortida de l'estació.
El tren va descarrilar a la sortida de l'estació. | ACN
23 d'agost del 2023
Actualitzat a les 9:27h
Renfe i Adif han tancat l'enèsim incident a la xarxaferroviària catalana. En aquesta ocasió va ser un tren de mercaderies no perilloses que va descarrilar a l'estació de Falset-Marçà al migdia del dimarts, 22 d'agost.

Després d'hores d'una nova jornadacaòtica per als usuaris, la circulació de trens entre Móra la Nova i Reus s'ha restablert aquest dimecres al matí prop de les 9.15 hores. Ho ha fet un cop els tècnicsd'Adif han finalitzat les tasques de reparació de la infraestructura afectada pel descarrilament d'un tren.

La circulació ferroviària ha estat horestallada i ha afectat la línia R15 de Rodalies. L'incident va tenir lloc dimarts a quarts de dues del migdia, quan el segonvagó d'un tren de mercaderies no perilloses va patir la sortida d'un eix entreMarçà-Falset i Els Guiamets, fet que va provocar que es tallés la circulació de trens entre les estacions de Móra la Nova i Reus. El descarrilament, però, no va causar danyspersonals.

Segons informa Renfe, ahir es van mobilitzar els busossuficients per garantir el serveialternatiu per carretera entre Móra la Nova i Reus i es van transbordar set trens.