Un agent dels Mossos durant la detenció d'un sospitós amb les mans immobilitzades

Detingut un home a Valls per robar una Playstation a punta de ganivet

La víctima volia vendre l'aparell a través d'una aplicació de vendes de segona mà

Final inesperat per una vallenca que volia vendre una Playstation  a través d'una aplicació de vendes de segona mà. Els fets van tenir lloc l'1 de març passat, quan una noia va citar-se amb una altra persona interessada en el producte a les 15.30 h de la tarda a la  plaça de la Xamora  de la capital de l'Alt Camp.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Segons sembla, la persona de contacte no s'hi va presentar i, en lloc seu, va arribar un home amb un ganivet, que va amenaçar la venedora i li va prendre l'aparell. A més, tal com avança El Vallenc, l'agressor seria un conegut delinqüent  de Valls, ja que a partir de la descripció que va fer la víctima, els  Mossos d'Esquadra  van identificar-lo i van poder detenir-lo. 

En aquell moment, el lladre va confessar que la Playstation l’havia donat a una altra persona per tancar un deute  que tenia i la policia, per la seva banda, es va posar en contacte amb aquesta persona, que de manera voluntària va retornar l'aparell a la seva propietària.