Detenen a una parella per agredir i robar a un home en Sagunt

Roben a una parella de turistes a la plaça de la Font, i confonen a un altre pel lladre

La parella ha demanat ajuda a crits| Els veïns de la Part Alta, «atemorits»

Un altre incident a la Part Alta de Tarragona torna a posar el focus d'atenció en el debat de la seguretat ciutadana. Aquest migdia, d'avui 17 d'agost, una parella de turistes ha patit un altre robatori de la mà d'un grup de joves, que han sortit corrents.


Segons relaten alguns testimonis, després del robatori les víctimes han arrencat a córrer darrere els lladres, passant per la baixada de la Misericòrdia fins a arribar a la plaça de la Font, on han demanat ajuda, a crits, poder enxampar als suposats autors del delicte.


La confusió s'ha produït quan, davant l'enrenou de la parella de turistes, la gent ha començat a sortir dels locals i, segons explica un testimoni dels fets, la gent ha confós a un jove que ha sortit d'un establiment amb un dels lladres, generant així alguns episodis de tensió.

Confonen a un jove amb l'autor dels fets

Un dels presents que havia confós a aquest jove amb l'autor del robatori, ha començat a discutir amb ell fins al punt que s'ha arribat a les mans, amb algun cop de puny, abans que altres presents els hagin separat, fins que el jove ha marxat.


Mentre tot això passava, els turistes han seguit perseguint als autors del robatori, fins a arribar gairebé a un dels finals de la plaça de la Font, davant de l'Ajuntament de Tarragona.


Es tracta del darrer accident a la Part Alta de Tarragona, la continuïtat dels quals provoca la crispació i indignació dels veïns, com és el cas d'una veïna que ha presenciat l'incident, que assegura «estar atemorida» per un grup de joves que ronda pel carrer Sant Domènec i les Escales d'Arbós i que han pres els carrers.


Comentaris