Salten la tanca d'un jardí de Salou per robar-hi un flotador infantil

El presumpte autor dels robatoris està denunciat
Els fets han succeït en una casa de Salou | Facebook / Ylenia Keledén

Una família de Salou ha estat víctima de continuats robatoris al jardí de casa seva. En total, en tres cops els han assaltat i s'han endut alguns objectes que tenien escampats per la zona. Finalment, gràcies a les gravacions de la càmera de seguretat, el presumpte autor ha estat enxampat mentre realitzava les accions. 

Roba un flotador dels fills

Després de ser robats per tercera vegada i informats de poder difondre les imatges del robatori, la família ha publicat com els entraven al jardí de casa després de saltar la tanca, tal com mostren les imatges que han compartit a Facebook.

En la imatge es veu al presumpte autor dels fets com entra i, quan ja està al costat de la piscina, agafa un flotador infantil que utilitzaven els fills per jugar-hi dins l'aigua, tal com informa en la publicació una familiar. En aquest sentit, a més, indica que és el tercer cop que hi entren per robar objectes dels seus fills. El presumpte autor del robatori, fuig per allà on havia entrat per cometre el robatori.

Segons expliquen en la publicació a les xarxes socials, la família ha denunciat els fets a comissaria i, a més, intueixen qui ha estat l'autor del seguit de robatoris al jardí de casa. Així mateix, alerten als veïns de la zona de Salou que hi ha aquest individu que està cometent robatoris pel municipi.

"Atenció: Salven 'in extremis' un nen petit a punt d'ofegar-se a la Pineda" "Atenció: Un motorista, ferit en caure a un canal a l'Ebre"