L'aturen per trencar el confinament i el denuncien per conduir drogat

La Guàrdia Urbana de Reus ha identificat tres persones que acumulen entre elles quinze actes per trencar el confinament

La Guàrdia Urbana de Reus segueix aixecant actes contra les persones que incompleixen el confinament i obrint diligències contra aquelles que hi reincideixen. És el cas d'aquest diumenge cinc d'abril, quan en dos punts diferents de la ciutat s'han trobat fins a tres persones que ja tenien entre quatre i set actes cadascuna precisament per no complir amb el confinament decretat.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Segons ha informat el cos policial local a través d'una piulada a Twitter, s'han obert diligències «a tres persones per incomplir de manera reiterada l'orde de confinament». De les tres, dues ja havien acumulat quatre actes, mentre que la tercera en sumava fins a set. Segon la Guàrdia Urbana, a més, en aquest darrer cas també hi van sumar la imputació d'un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir «sota els efectes de substàncies estupefaents».

 

 

Denunciat per trencar el confinament i conduir drogat

Fonts municipals expliquen que les tres persones es van identificar en llocs o moments diferents. En primer lloc, a les quatre de la tarda, al carrer de Misericòrdia i al carrer de Joan Fuster, al polígon AgroReus. En aquestes dues localitzacions s'hi van detectar dues persones que, cadascuna, acumulava un total de quatre actes aixecades les darreres setmanes per trobar-se fora de casa sense justificació.

 

Al mateix carrer de Joan Fuster, però a dos quarts de vuit del vespre, una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus va interceptar un cotxe. Després de fer les comprovacions pertinents, van constatar que el seu conductor comptava amb fins a set actes aixecades des de l'inici de l'estat d'alarma per trobar-se fora de casa sense justificació.

 

En aquest cas, però, a la denúncia per incomplir l'ordre de confinament s'hi va sumar un delicte. La policia local reusenca també li imputa un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de substàncies estupefaents.