Tres joves amenacen amb una pistola i s'emporten per la força un noi a Cambrils

Una baralla entre cinc persones per un tema de drogues va acabar amb una arma pel mig
Els cinc joves s'estaven barallant al carrer d'Extremadura | Àngel Ullate

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Cambrils van detenir, diumenge passat, tres persones pels delictes d'amenaces i detenció il·legal. Els detinguts són dos homes i una dona que es van veure implicats en una baralla al carrer d'Extremadura de Cambrils.

Els fets van tenir lloc la tarda de diumenge, quan cinc persones —d'entre 19 i 25 anys i veïns de Salou— s'estaven barallant a Cambrils, segons apunta el 'Diari de Tarragona'. El motiu de la baralla seria per qüestions de drogues, probablement per una plantació de marihuana.

La baralla, però, va anar molt més enllà. En un moment donat, després de diverses agressions, quatre dels implicats van arraconar un cinquè, el van amenaçar amb una pistola i se'l van endur del lloc contra la seva voluntat

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local van arribar al lloc dels fets, alertats pel 112, i van trobar-se amb la víctima que tenia sang a la boca. El jove va explica que els altres quatre l'havien amenaçat, li havien donat un cop de puny i un cop amb la culata de la pistola, i se l'havien endut per la força.

La policia van poder localitzar, finalment, tres dels quatre agressors, dos homes i una dona d'entre 19 i 25 anys veïns de Salou. Pel que fa al quart implicat, té una ordre de cerca i captura. Els tres detinguts van passar a comissaria i, l'endemà, a disposició del jutge, qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

"El refrescant lloc on han enxampat dues persones saltant-se el confinament al Priorat" "Última hora: Accident d'un camió amb mercaderies perilloses a TGN amb fuita"