Furgoneta dels Mossos.

Troben un home mort i la seva parella molt greu en una casa a Calafell

Els fets han passat a primera hora de la tarda d'aquest diumenge

Tarda tràgica a Calafell la d'aquest diumenge 24 de maig. Segons ha explicat el consistori en un missatge a les xarxes socials, el carrer Igualada, ubicat a la zona de platja del municipi, ha estat el macabre escenari d'una tragèdia a primera hora de la tarda.

Un home ha estat trobat mort i la seva dona en estat molt greu al seu domicili. Segons sembla, la família de la parella, en no saber-ne res des de feia molts dies, havia decidit anar-los a veure per comprovar com es trobaven. La sorpresa ha estat majúscula quan han arribat a la casa del carrer Igualada, i és que s'han trobat una macabre escena amb l'home, ja mort, i la dona en estat molt greu. 

Ràpidament han avisat als serveis d'emergències i fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat els Mossos d'Esquadra, el Sistema d'Emergències Mèdiques i la Policia Local de Calafell. Allí han pogut comprovar que no es podia fer res ja per la vida de l'home, mentre que la dona ha estat traslladada a l'hospital de Santa Tecla tot i que en estat molt crític segons han apuntat fonts a TarragonaDigital. 

Els Mossos d'Esquadra asseguren que no es tracta d'una mort criminal ni accidental, és a dir, que tot apunta a un suïcidi, ja que a la casa s'han trobat una gran quantitat de pastilles escampades. Tanmateix, s'estan investigant els fets.


Comentaris