Imatge de la concentració, a la plaça del Bisbe Bonet

Dues-centes persones es concentren al Serrallo per reclamar la llibertat dels joves tarragonins empresonats

«Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional han actuat de la mà per sembrar el caos i la repressió», han recriminat des del barri mariner

Més d’un centenar de persones s'han concentrat a la plaça del Bisbe Bonet del barri del Serrallo, a Tarragona, per reclamar la llibertat dels joves tarragonins empresonats, Joan Tortosa, Laura Solé i David Solé, sota el lema ‘Repressió, ni al Serrallo ni enlloc’.

«Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional han actuat de la mà per sembrar el caos i la repressió», han recriminat els del barri mariner, en una concentració ideada per veïnes del barri i que també ha comptat amb la participació dels Xiquets del Serrallo.

Els concentrats, alhora, han demanat aturar la repressió contra Joan Ramon Leandro, acusat d'agredir una dona amb la bandera espanyola en la manifestació del passat 14 d'octubre.

Imatge del pilar de quatre aixecat pels Xiquets del Serrallo
Imatge del pilar de quatre aixecat pels Xiquets del Serrallo | TarragonaDigital

El Cant dels Ocells, moment emotiu

Després de llegir els manifests, s'ha interpretat el Cant dels Ocells amb violoncel, un moment de molta intensitat i que ha provocat alguna llàgrima dels presents. Tot seguit, els castellers del barri mariner han aixecat un pilar de quatre i han mostrat una pancarta amb el lema ‘Llibertat presos polítics’.

La Laura Solé, tot i viure fora de Tarragona, ha estat implicada en la Colla de Diables Voramar del barri. De fet, un manifest de l'entitat també demana la seva llibertat. En acabar, els manifestants s'han dirigit a la manifestació de la plaça Imperial Tàrraco en una marxa improvisada.

També et pot interessar