Absolt un home a Tarragona acusat de violar a la seva parella

L'acusació particular demanava nou anys i mig de presó, però l'Audiència Provincial ha considerat que els fets no van quedar probats durant el judici
Un home acusat de violar la seva parella a Tarragona ha quedat absolt. | ACN

 

Un home a qui l'acusació particular demanava nou anys i mig de presó per haver violat la seva parella ha quedat absolt. L'Audiència Provincial de Tarragona l'ha condemnat a set mesos de presó per dos delictes de maltractament, a més d'un ordre d'allunyament. Tot i això, ha determinat que la pena més gran no s'havia provat durant el judici. Els fets es remunten al mes de març de 2015, quan l'acusat i la denunciant mantenien una relació personal i vivien junts. L'acusat no podrà acostar-se a menys de 200 metres de la víctima i no es podrà comunicar amb ella en quatre anys. A més, li pagarà 210 euros per les lesions causades. 

 

 

Absolt de violar la seva parella i condemnat per maltractament a Tarragona

Un home que estava acusat de violar la seva parella a Tarragona i al qual li demanaven nou anys i mig de presó ha quedat absolt. Segons el 'Diari de Tarragona', l'Audiència Provincial ha determinat que, durant el judici, aquests fets no es van provar degudament. Per aquest motiu, l'acusat ha estat condemnat a set mesos i deu dies de presó per dos delictes de maltractament. 

 

Els fets es remunten al març de 2015. Acusat i víctima vivien junts i mantenien una relació personal. El dia 25 d'aquell mes, a les vuit del vespre i al domicili que compartien, van començar una discussió. Els fets van acabar amb l'home agafant amb força la dona i colpejant-la. La sentència recull que una patrulla va desplaçar-se al domicili alertada per la trucada d'un veí. La dona va dir als agents que havia estat agredida diverses vegades en els dos anys de convivència, però no va anomenar cap agressió sexual. 

 

Durant la visita mèdica, la víctima tampoc va dir que l'havien violat. Va ser al dia següent quan va anar a comissaria a presentar denúncia per aquests fets, junt amb altres episodis de violència. D'altra banda, l'examen mèdic i forense tampoc deixava clar que hi hagués hagut cap agressió d'aquest tipus. Per aquest motiu, l'home ha estat condemnat únicament per maltractaments. 

 

També et pot interessar: