GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Accident múltiple a la carretera T-11 a Tarragona

Tres vehicles s'han vist implicats en l'incident, en un xoc per encalç
Accident múltiple a la T-11 a Tarragona | Google Maps

 

Ensurt a la carretera T-11 al seu pas per Tarragona. Tres vehicles han col·lidit per encalç mentre circulaven per aquesta via i han provocat petites afectacions al trànsit amb motiu de l'accident. El Servei Català de Trànsit ha informat aquest mitjà que no hi ha hagut ferits de resultes del xoc.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Tres vehicles xoquen a la T-11

El servei d'emergències ha rebut una alerta de l'incident quan faltaven cinc minuts per un quart de cinc de la tarda. L'avís ha estat realitzat per la topada per encalç entre tres vehicles a la carretera T-11, al seu pas per Tarragona. L'incident ha succeït en el punt quilomètric 18 de la via tarragonina. 

 

De resultes de l'accident, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, s'han vist afectades tres persones que ocupaven els vehicles implicats en l'incident. Afortunadament, els tres ocupants dels turismes han sortit il·lesos de la col·lisió.

 

D'altra banda hi hagut petites incidències en el trànsit en aquest punt de la T-11 arran de l'accident entre els tres vehicles a la carretera. 

 

També et pot interessar: