GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Més de 400 persones omplen l'acte de Vox a Tarragona

Un grup antifeixista s'hi ha manifestat en contra a la plaça de la Imperial Tàrraco
Unes 400 persones han omplert una de les sales de l'Hotel Ciutat de Tarragona on ha tingut lloc l'acte. | Cedida

 

Javier Ortega Smith, el número 2 de Vox, ha estat aquest dissabte, 13 d'abril, el cap de cartell d'un acte de campanya de la formació ultradretana a l'Hotel Ciutat de Tarragona de la plaça de la Imperial Tàrraco. Més de 400 persones han omplert una de les sales d'actes de l'establiment, mentre un grup de manifestants s'han aplegat fora de l'hotel per protestar contra aquest acte de Vox a la ciutat.

 

Unes 400 persones a l'acte de Vox a Tarragona

Han estat centenars els militants i simpatitzants de Vox que han assistit al míting d'aquest migdia de Javier Ortega Smith a Tarragona. Alguns dels assistents han difós vídeos a les xarxes socials que mostren quin era l'ambient que s'ha viscut a la sala durant l'acte:

 

 

 

Amb aquest míting, Vox arrenca una campanya electoral per a les eleccions generals que, enquestes en mà, els donarà una substancial representació a les Corts Espanyoles per primera vegada. Segons aquests sondejos, però, la formació d'ultradreta no obtindrà representació per la circumscripció de Tarragona, on Alejandro de Anta és el cap de llista.

 

La Plataforma Antifeixista protesta davant d'un Hotel Ciutat de Tarragona amb presència dels Mossos d'Esquadra

L'acte també ha despertat reaccions contràries, que ja estaven previstes al llarg de la setmana i que han provocat que l'accés a l'hotel estigués blindat pels Mossos d'Esquadra, amb diversos efectius. La Plataforma Antifeixista de Tarragona ho ha fet públic a través de les xarxes socials:

 

 

També et pot interessar