Espectacles infantils i exposicions aquest cap de setmana al Port de Tarragona

Les activitats es realitzaran al Teatret del Serrallo, mentre que les exposicions estaran al Moll de Costa i al Tinglado 1
El Port de Tarragona acull un cap de setmana d'activitats culturals | Port de Tarragona

 

El Port de Tarragona organitza diverses activitats culturals per aquest cap de setmana del 4 i 5 de maig. El Teatret del Serrallo acollirà un espectacle infantil, mentre al Moll de Costa del Port de Tarragona hi haurà diverses exposicions. A més, també estarà obert el Museu del Port, on es podrà visitar una exposició de petit format al vestíbul.

'La bombolla en dansa', al Teatret del Serrallo

Aquest diumenge, 5 de maig, a les 12 hores el Teatret del Serrallo acollirà l'espectacle infantil 'La bombolla en dansa'. Aquesta actuació es realitzarà dins de les activitats del Dia Internacional de la Dansa. Una estona de joc, màgia, diversió i coneixements amb una mica d'aigua i un bocí de sabó, a càrrec del professor Bromera. Per poder assistir a l'espectacle, s'ha de demanar la invitació a participo.cat. 

Al Teatret del Serrallo es farà l'espectacle 'La bombolla de la dansa' | Cedida

 

Exposicions i activitats familiars al Tinglado 1 del Moll de Costa

L'exposició 'Experiències: Matemàtiques' del Museu de Matemàtiques de Catalunya estarà present al Tinglado 1 del Moll de Costa des d'aquest dissabte, 4 de maig, fins al 16 de juny. A més, també hi ha activitats familiars d'aquestes experiències matemàtiques, unes activitats familiars dinamitzadores dins l'exposició i és gratuïta. 

En aquest sentit, el dissabte, de les 10.30 a les 11.30 hores, l'activitat estarà destinada per a nens de 6 a 9 anys, mentre de les 11.30 a les 12.30 hores per a més grans de 6 anys. Tanmateix, per poder participar-hi s'ha de fer una reserva. A més, l'exposició 'Experiències: Matemàtiques' es podrà visitar de dimarts a dissabtes, de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores, mentre que diumenges i festius, d'11 a 14 hores.

El Tinglado 1 del Moll de Costa a Tarragona acollirà l'exposició 'Experiències: Matemàtiques' | Cedida

 

'Compartint la mar amb...els vaixells', l'exposició del Museu del Port

Fins al pròxim 12 de maig, també es podrà visitar una exposició de petit format al vestíbul del Museu del Port. En aquest sentit, es tracta de 'Compartint la mar amb...els vaixells'. A més, el Museu del Port conserva i difon el patrimoni marítim i portuari, i el posa al servei dels escolars i del públic en general que el visita.

"OFERTA DE FEINA: El Port de Tarragona convoca 5 places de Policia Portuària" "ÚLTIMA HORA: Accident entre 3 cotxes a la T-11"