Comencen les activitats per a joves de l'Ajuntament de Tarragona

La programació està dirigida a jovent entre «els 12 i els 35 anys» i es duran a terme a l'Espai Jove Kesse | Totes les activitats «són gratuïtes»

El servei municipal de joventut de l'Ajuntament de Tarragona ha engegat una nova edició de les activitats educatives i culturals, «gratuïtes», dirigides a la població jove de Tarragona, «entre els 12 i els 35 anys». La voluntat d'aquestes activitats és, segons han indicat des del consistori tarragoní, «treballar la fórmula de lleure+cultura+formació» i per això la programació recull diferents temàtiques destacant, com a novetat, «el curs de cuina vegana que es realitzarà el divendres 22 de març».

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar presencialment als espais joves municipals, «Oficina Jove i Espai Jove Kesse», i també a través de la web tarragonajove. La programació d'aquest hivern inclou set aules temàtiques, tres activitats en format monogràfic, dues exposicions i vuit espectacles.

Iniciació a la llengua japonesa

Hi haurà disponible l'opció d'aules temàtiques, durant les tardes de dimarts a dissabte, on  es podrà escollir entre l'aula de 'coach' personal; cuina; multi esport; joves artistes; teatre; iniciació i aprofundiment de llengua japonesa; fotografia; i cinema.

També hi haurà, al vessant expositiu, les propostes de les artistes Anna Vilamú i Desiré Castellar amb l'exposició permanent «d'art mural». També es comptarà, segons ha explicat l'Ajuntament de Tarragona, amb la instal·lació  de «L'artista va a l'escola» que organitza l'Institut Municipal d'Educació de la ciutat i, per últim, «My Girls» de Tutsitat, «un recull d'il·lustracions a tinta i aquarel·les de personatges femenins».

Entre les dates destacades des del consistori han remarcat el divendres 8 de febrer, on tractaran l'any nou xinès; la festa de Carnaval, el divendres u de març; els monòlegs d'humor, «improescritos», el divendres 15 de març; així com  «reinas y repollos. Influencers a l'escenari», un «show cooking amb audiovisuals», previst per set dies després, el divendres 22 de març.