Imatge de la façana del Mercat de Torreforta

Els Mercats de Tarragona preparen activitats per celebrar Santa Tecla i promocionar el comerç local

Les 'Teclicatures', les exposicions i els descomptes especials seran protagonistes durant les festes

Els mercats de Tarragona també celebren Santa Tecla. El Mercat Central i el Mercat de Torreforta  engeguen la  campanya 'Santa Tecla Gloriosa, mare dels tarragonins/es... Què tenim avui al Mercat?', que oferirà descomptes en productes de qualitat i proximitat.

Es tracta de la primera campanya que els dos mercats impulsen amb aquestes característiques, que es va iniciar el passat 14 de setembre i s'allargarà fins al dia 22. Durant aquests dies, 20 parades ofereixen productes, alguns relacionats amb les festes de Santa Tecla, i també ofertes amb promocions.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tots aquests productes es promocionaran a través de les xarxes socials de l’empresa pública de Mercats de Tarragona (ESPIMSA), on es difondran les diferents ofertes que estaran disponibles cada setmana.

La campanya ha estat l'aposta d'ESPIMSA  per a les festes de Santa Tecla  i per promocionar  els productes locals, suplint altres campanyes ja consolidades i que, a causa del coronavirus, no s'han pogut celebrar, com el Mercat de Nit, que no se celebrarà per motius de seguretat.

Caricatures al Mercat Central

Les 'Teclicatures' arriben al Mercat Central  després de passar pel de Torreforta, una obre de l'artista tarragoní Tziqui Artworks, que combina caricatures personalitzades  amb  il·lustracions del bestiari i del Seguici popular de Tarragona.

L'autor estarà present els dilluns des de les cinc de la tarda a les set, fins al pròxim 4 d'octubre al Mercat Central, realitzant caricatures en directe per a tothom qui ho desitgi. També serà present el dissabte 19 de setembre des de les 11.00 fins a les 13.00 hores al Mercat de Torreforta.

Amb una compra superior a 10 euros, es podrà gaudir d'una  promoció  per obtenir una caricatura.

Fotografies de dones del barri de Camplcar

Per altra banda, al Mercat de Torreforta, s'hi ha instal·lat l'exposició 'Imagina Campclar', una mostra fotogràfica del barri, captada per dones que hi viuen. És un projecte realitzat per l’Associació per la recerca i l’acció social  Vincle, amb el finançament de l’Obra Social 'La Caixa' i amb la col·laboració de Combinats SCoopC. La mostra es podrà visitar fins al 26 de setembre.

Segons han detallat els organitzadors, la mostra pretén impulsar  iniciatives de dones amb interès per millorar i participar en el  barri de Campclar a través d'activitats i estratègies formatives basades en la imatge i l'expressió creativa.

Totes les activitats de la campanya 'Santa Tecla Gloriosa, mare dels tarragonins/es... Què tenim avui al Mercat?' comptaran amb les més estrictes mesures de prevenció  de contagis del coronavirus.

El president d'ESPIMSA, Dídac Nadal, ha assenyalat que «amb la nova campanya dedicada a les festes de  Santa Tecla  promocionem, impulsem i donem més visibilitat als  mercats municipals de Tarragona i a la qualitat dels seus  productes de proximitat, frescos i de temporada».