La rehabilitació de la residència geriàtrica La Mercè de Tarragona veurà la llum al febrer

La Generalitat ha adjudicat les obres de les quatre primeres plantes per gairebé 54.000 euros
La Residència La Mercè preveu quatre mesos de treballs de rehabilitació | TarragonaDigital.com

 

Després de gairebé dos anys de demora, sembla que les obres de rehabilitació a la residència geriàtrica de La Mercè de Tarragona avancen de forma definitiva. La Generalitat ha adjudicat els treballs a l'empresa CRC Obras y Servicios per poc menys de 54.000 euros (IVA inclòs) i un termini previst de quatre mesos de feina. En cas de començar de forma imminent, la nova residència ja lluiria renovada de cara al mes de febrer de 2020.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els treballs se centraran a rehabilitar l'estructura de les quatre primeres plantes de l'edifici situat al camí de la Cuixa de la ciutat, i l'empresa guanyadora del concurs públic ha estat l'única que ha presentat oferta per assumir l'actuació. La residència té actualment un total de 13 plantes, i l'adjudicació preveu «una reforma funcional integral de les plantes 1 a 4, actualment fora de servei, així com la reforma puntual de les plantes 5 i 6». No s'inclou, en cap cas, la urbanització dels espais exteriors del centre.

La remodelació de les primeres plantes de La Mercè implicarà 63 noves places al centre

Aquestes plantes pertanyien anys enrere a la Fundació Santa Tecla, i per això no van seguir el compàs de la resta de la residència quan es va produir la gran remodelació de l'edifici sencer fa gairebé una dècada. Ara, la voluntat del projecte és vincular aquestes quatre plantes inicials a la mateixa residència, operació que comportarà un increment de 63 noves places a la residència per a persones amb dependència.

La primera planta es destinarà a acollir els serveis de bugaderia, vestidor, magatzems, lavabos i el taller de manteniment, mentre que les plantes dos, tres i quatre passaran a assumir els nous mòduls residencials amb dormitoris, espais de suport i zones d'estada.

"‼ ATENCIÓ: La Comunitat Islàmica Assalam reactiva l'obertura d'una mesquita a TGN" "❗La dràstica decisió que ha pres Podem Catalunya a Tarragona"