GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Port de Tarragona ofereix un cap de setmana replet d'activitats

El concert de Tomeu Penya, una visita teatralitzada i diverses exposicions entre les activitats programades
Tinglado 1 del Moll de Costa a Tarragona | Cedida

 

Aquest cap de setmana podreu gaudir de diverses activitats al Port de Tarragona per a tota la família. El programa dóna el tret de sortida aquesta mateixa tarda, a les 19.30 hores, amb la inauguració de les Jornades de Bonsai 'SOSHUN 2019' al refugi 1 del Moll de Costa. La seva celebració és amb motiu d'homenatge a Lluís Amenós, un dels fundadors de l'Associació de Bonsais de Tarragona. Així doncs, es comptarà amb la presència del mestre Takeo Kawabe i de la XXII Trobada d'entitats de Bonsai de Catalunya. La jornada s'allargarà fins al dia 14 d'abril, la qual comptarà amb diversos tallers. 

 

El diumenge 14 d'abril, podreu conèixer com es portaven a terme les estibes durant el segle passat. La jornada comptarà amb la presència d'un antic treballador del port, Baldomero Mallol, que serà l'encarregat de donar la xerrada acollida sota el nom 'Treballant al moll'. Aquesta tindrà lloc de 12.00 a 12.45 hores del migdia del mateix diumenge. Per participar en aquesta activitat, serà necessària la inscripció prèvia. Ho podeu fer a través del mail museuport@porttarragona.cat.

 

El  mateix dia 14, a les 19.00 hores del vespre, serà el torn de les activitats musicals, i podreu gaudir de 'Tomeu Penya en concert' al Teatret del Serrallo. L'artista presentarà el seu nou disc i oferirà a tot el públic les seves dotze cançons, les quals generaran diversos sentiments i emocions entre els assistents.

 

El Port de Tarragona es convertirà en epicentre cultural  | Google Maps

 

El programa compta amb diverses exposicions

'Experiències: Matemàtiques' es podrà visitar al Tinglado 1 del Moll de Costa fins al dia 16 de juny. Aquest dissabte 13 d'abril, acollirà diverses activitats familiars incloses dins de la mateixa exposició. En aquest cas, també és necessari fer reserva prèvia a través del següent link. L'horari serà de 10.30 a 11.30 hores, per a nens de 6 a 9 anys; i de 11.30 a 12.30 hores per a majors de 6 anys.

 

Una altra de les exposicions que podreu visitar al mateix Tinglado 1 és la de 'La Presa de Jesús. Passió, Fe i Sentiment', que romandrà oberta fins al dia 28 d'abril. En aquest cas, l'horari és de dimarts a dissabtes, de 10.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores; i diumenges i festius d'11.00 a 14.00 hores. 

 

El vestíbul del Museu del Port també acollirà part del programa d'exposicions. Allà romandrà 'Compartint la mar amb... els vaixells', exposició que mostrarà els diferents tipus de vaixell que han passat pel Port de Tarragona. En aquest cas, l'horari és de dimarts a dissabtes de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores; i diumenges i festius d'11.00 a 14.00 hores. L'exposició, d'entrada gratuïta, obrirà les seves portes fins al dia 9 d'abril.