L'Ajuntament de Tarragona asfaltarà l'aparcament de la Savinosa «la primera quinzena de març»

La conselleria d'Espais Públics també té previst actuar al descampat davant el pavelló de Riuclar
El conseller d'Espais Públics de l'Ajuntament de Tarragona, José Luís Martín, a l'aparcament de la Savinosa | Cedida

 

Continuen les actuacions de l'equip de govern municipal de l'Ajuntament de Tarragona pel que fa als aparcaments de la ciutat. Aquest dimecres, 20 de febrer, el consistori presentava 220 places d'aparcament disuassiu a l'antiga carretera de València, a tocar del Parc Central, places que entraran en funcionament a partir del mes de març i que costaran un euro al dia.  

Així mateix, també el pròxim mes de març, la conselleria d'Espais Públics té previst asfaltar el pàrquing de terra de la Savinosa. Els treballs s'iniciaran la segona quinzena de març i tenen com a objectiu, segons ha explicat José Luís Martín, regidor responsable de l'àrea, «eliminar la pols que aixequen els vehicles, una de les principals queixes dels veïns de l'entorn». Entre les actuacions previstes hi ha l'ordenació de la circulació i la delimitació de les places de l'aparcament. 

40 places més d'aparcament al descampat de Riuclar

 

Als barris de Ponent, concretament a Riuclar, la Brigada Municipal tarragonina té previst asfaltar el descampat que està situat davant del pavelló i la piscina de Riuclar. Aquesta actuació cerca ordenar les places d'estacionament, «ja que no estan pintades» i propiciarà la creació de 40 places d'aparcaments més. El pressupost és de 35.000 euros. 

Martín ha explicat que «es tracta d'una mesura molt reivindicada per part de veïns i usuaris. Els usuaris del complex esportiu i l'escola d'adults de Riuclar cada cop són més nombrosos i aquesta actuació esperem que suposi una gran millora».

El setembre de 2017 la Brigada Municipal ja va fer una primera actuació al descampat. L’espai era de terra i presentava irregularitats importants. En sec, la pols dificultava la circulació dels vehicles i, quan plovia, s’originaven bassals. Fa un any i mig la conselleria d’Espais Públics va asfaltar la meitat del terreny habilitant 40 places d’aparcaments.

També et pot interessar:

"Didac Nadal presenta els seus «10 punts per recuperar l'orgull de ser de Tarragona»" "ATENCIÓ: La gala del Rei i la Concubina del carnaval de TGN canvia d'ubicació"