L'Ajuntament de Tarragona inicia la reposició de 350 arbres a la ciutat

La primera fase de l'actuació ha començat al centre de la ciutat | Afectarà un centenar de carrers i places
Els nous arbres ja es poden veure a zones com l'avinguda de Rovira i Virgili | Ajuntament de Tarragona

 

L'Ajuntament de Tarragona ha iniciat els treballs de reposició de 350 nous arbres al llarg i ample de la ciutat, en una actuació que ha començat per la zona centre. La Conselleria d'Espais Públics, que encapçala l'edil José Luis Martín, vol plantar i substituir centenars d'arbres en tota la ciutat entre els mesos de març i abril. La primera fase d'aquest projecte ja està en marxa, i preveu actuar en gairebé un centenar de carrers i places de Tarragona.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

En aquest primer tram de la reposició d'arbres, el consistori ha anunciat que preveu realitzar més de 150 intervencions a la zona centre de la ciutat, repartides en més de 40 carrers diferents. El carrer Nou de Sant Pau i l'avinguda de Rovira i Virgili seran els qui més notaran el canvi, amb més d'una desena de nous arbres en cada cas.

 

La reposició d'arbres també arribarà als barris de Ponent i Llevant

 

Des de la plaça de la Font, també confirmen que aquestes tasques de reposició no passaran de llarg als barris de Tarragona. Gairebé un centenar d'aquests nous arbres es plantaran als barris de Ponent, mentre que la zona de Llevant en rebrà gairebé una setantena. En aquest cas, les platges de l'Arrabassada i el Miracle guanyaran una vintena de nous arbres, segons les previsions.

 

La Conselleria d'Espais Públics de l'Ajuntament de Tarragona també ha confirmat que els treballs es duen a terme de forma simultània amb altres actuacions de jardineria com ara la poda en diversos punts de la ciutat, la plantació de nous arbustos o tasques de desbrossament a les zones boscoses.

 

També et pot interessar