GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tarragona blindarà la Rambla contra possibles atacs terroristes

Durant els mesos d'estiu s'instal·laran 63 bancs i 93 blocs de pedra, que substituiran les tanques de formigó de tipus 'New Jersey'
Els nous bancs i blocs de formigó substituiran les tanques que es van instal·lar el mes d'agost de 2017. | ACN

 

L’Ajuntament de Tarragona instal·larà 63 bancs i 93 blocs de pedra a la Rambla Nova i a les rambles President Companys i Francesc Macià per protegir-les de l’entrada de vehicles. Tindran el mateix aspecte que els blocs ja col·locats a la coca superior, a tocar del Balcó del Mediterrani. La previsió del consistori, que acaba de licitar l'actuació, és que durant els mesos d'estiu els elements ja siguin al lloc que els correspon. La compra d’aquest material s’emmarca en els plans de prevenció antiterrorista arran dels atemptats de l’agost del 2017 a la Rambla de Barcelona i a Cambrils.

 

 

Tarragona renova els elements de seguretat de la Rambla 

L'Ajuntament de Tarragona, a través de la regidoria d'Espais Públics, instal·larà a la Rambla Nova i a la del President Companys i Francesc Macià nous elements per protegir els espais de l'entrada de vehicles. Es tracta d'una mesura que es realitza des de fa anys a municipis i ciutats d'arreu, com a prevenció vers els atacs terroristes que utilitzen furgonetes o camions per atacar contra la ciutadania. 

 

Segons informa el consistori, els nous elements de seguretat seguiran la mateixa estètica dels que ja hi ha a la primera coca de la Rambla Nova des de l’any 2018 i substituiran les actuals tanques de formigó de tipus ‘New Jersey’. Les peces, amb un pressupost de licitació de 55.000 euros, està previst que estiguin instal·lades durant els mesos de l’estiu. 

 

La Rambla Nova, més estilitzada

En total, seran 63 bancs i 93 blocs de pedra. Així doncs, s'acabaran d'eliminar les tanques de formigó actuals, pintades de color blau i que havien aixecat les crítiques de l'oposició pel seu estat. Diversos portaveus de grups municipals com ERC o la CUP s'havien posicionat en contra d'aquests elements, «poc estètics» i que teòricament havien de ser temporals. 

 

També et pot interessar: