L'Ajuntament de Tarragona denuncia que el «vandalisme deixa sense ascensor el Parc de l'Amfiteatre»

El consistori tarragoní ha recordat que «l'any 2018 es va gastar 1.612.256,64 euros en pal·liar els efectes del vandalisme»
Imatge de la porta desencaixada de l'ascensor del Parc de l'Amfiteatre | Cedida

 

L'Ajuntament de Tarragona ha fet públic, aquest dimecres 27 de febrer, que «un acte vandàlic ha deixat el Parc de l'Amfiteatre sense ascensor». Segons la informació facilitada pel consistori a través d'un comunicat de premsa, els brètols «van colpejar la porta fins a desencaixar les guies, a més a més de trencar diferents peces del mecanisme de l'elevador».

 

 

El cost de la reparació de l'ascensor és de 783,34 euros. L'equip de govern ha recordat que «només l'any passat l'Ajuntament de Tarragona es va gastar 1.612.256,64 euros en pal·liar els efectes del vandalisme».

 

Per altra banda, l'Ajuntament també ha explicat que «les escales mecàniques del Palau de Congressos tornaran a funcionar a finals d'aquesta setmana després de dos mesos malmeses per un altre acte vandàlic. En aquella ocasió es va trencar un vidre i, per motius de seguretat, no es podien posar en marxa». 

 

Pas de vianants a Torreforta

Una de les altres àrees gestionades pel Partit Popular dins l'equip de govern municipal tarragoní, en aquest cas la conselleria de Mobilitat, ha anunciat que «aquest dimecres han començat els treballs de construcció d'un nou pas de vianants regulat mitjançant semàfors amb polsadors al carrer Riu Flavià, molt a prop del Centre Cívic del barri de Torreforta».

 

El conseller de Mobilitat, Josep Acero, ha explicat que aquesta actuació es fa «amb l'objectiu de garantir la màxima seguretat dels vianants». Acero ha afegit que «també s'ampliarà l'amplada de les voreres amb l'objectiu de reduir la longitud de la calçada».

 

Segons la conselleria de Mobilitat, la durada dels treballs serà, aproximadament, de dues setmanes i es realitzaran «de forma que la mobilitat quotidiana  dels veïns de la zona no es vegi afectada». «Pensant en les persones amb mobilitat reduïda els treballs incorporaran la senyalització amb paviment tàctil i, tenint en compte les necessitats de les persones invidents, s'instal·laran semàfors adaptats. El cost total de l’actuació serà de 34.000 euros» han afegit des del consistori. 

 

També et pot interessar: