L'Ajuntament de Tarragona invertirà prop de 30.000 euros en arranjar la Llar d'Infants de SPiSP

El consistori ha iniciat el procediment per adjudicar les obres de reparació de la teulada i la façana de l'equipament educatiu del barri cooperativista
Imatge de la porta d'entrada a la Llar d'Infants de Sant Pere i Sant Pau. | Google Maps

L'Ajuntament de Tarragona invertirà prop de 30.000 euros en arranjar la Llar d'Infants de Sant Pere i Sant Pau, per tal de posar punt final a les deficiències externes d'aquest equipament educatiu. L'informe tècnic, elaborat per l'enginyer industrial municipal, preveu la renovació de la impermeabilització de la coberta plana de l'edifici, així com l'arranjament de cornises, façanes i paraments verticals exteriors.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El consistori tarragoní ha iniciat aquesta setmana el procediment de licitació, que estarà obert fins al pròxim 5 de desembre i que té un pressupost de 28.096,43 euros, IVA inclòs. Cal destacar que l'informe justificatiu de l'actuació té data de fa més de nou mesos i va signar-lo l'aleshores conseller d'Educació, Francesc Roca.

Actuacions diverses en la coberta i la façana

Entre altres actuacions, la documentació tècnica de la licitació preveu, pel que fa a la teulada de l'edifici municipal, la desinstal·lació i instal·lació d’unitat condensadora existent a la coberta, la retirada de graves existents i sanejat de la superfície de la coberta plana, així com la impermeabilització del perímetre de la coberta. Els treballs també inclouen el picat, sanejat i arrebossat amb morter de ciment de zones en mal estat de façanes i murs dels patis, l'arranjament d’una esquerda en un mur separador del pati i la revisió i fixació de les peces ceràmiques que rematen els voladissos de planta primera.

Imatge d'una de les cornises en mal estat de l'edifici de la Llar d'Infants de SPiSP. | Ajuntament de Tarragona

Les actuacions es completaran amb el pintat de la totalitat d’elements arrebossats de les façanes (paraments verticals, sostres i cornises), així com murs separadors dels patis, l'arranjament d'un pilar en mal estat, sanejant l’armat i reconstruint-lo amb morter d’alta resistència, Per acabar els treballs, també es durà a terme l'enderrocament del revestiment de tessel·les en quatre pilars exteriors, més l'arrebossat i pintat de les superfícies intervingudes i l'arranjament de clivelles per oxidació de l'armadura en un voladís de formigó.

El termini d'execució de les obres no serà superior a un mes.

"❗Importants canvis al PDeCAT de la ciutat de Tarragona" "💪 La gran acció solidària dels alumnes de La Salle a TGN a favor dels més desafavorits"