GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Tarragona tala gran part dels arbres del carrer Mallorca

El motiu és l'envelliment dels exemplars i la renovació del paviment del carrer | Segons el consistori, els arbres provocaven problemes de seguretat
El carrer Mallorca de Tarragona amb els arbres talats, aquest dimecres al matí. | O.L

L'Ajuntament de Tarragona ha iniciat aquest dimecres la tala de gran part dels arbres del carrer Mallorca. La decisió ha aixecat polseguera entre el veïnat d'aquesta via, que assegura que molts dels exemplars superaven els vint anys de vida. El motiu de la tala és doble: en primer lloc, perquè es millorarà la pavimentació del carrer; i, en segon, perquè «provocaven problemes de seguretat», segons ha informat el consistori. 

 

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

L'Ajuntament millorarà el paviment del carrer Mallorca

Els tècnics municipals han considerat «necessari» substituir l'arbrat d'un tram del carrer Mallorca. «Està molt envellit, planteja problemes de seguretat i resulta de difícil manteniment», asseguren des del consistori, que afegeixen que «està mal encaixat en la seva ubicació». La decisió ha enfadat diversos veïns del carrer, que han manifestat a través de les xarxes socials el seu descontentament. 

 

Un arbre del carrer Mallorca a terra, després de ser talat pels operaris de Jardineria. | O.L

 

La tala s'ha produït perquè aquesta setmana han començat els treballs de renovació del paviment de les voreres. Les obres tindran una durada de dos mesos i el cost econòmic és de 71.148 euros. Pel que fa a l'arbrat que ha desaparegut, l'Ajuntament assegura que se'n posarà de nou i que estarà plantat «com a molt tard» el mes de març de l'any vinent. 

 

També et pot interessar: