Més de 50 bars i cafeteries de Tarragona desafien les autoritats i intenten obrir

La Guàrdia Urbana els obliga a acatar les prohibicions | L'alcalde Ricomà anuncia sancions

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha requerit el tancament de 55 bars i cafeteries de diversos punts de la ciutat, que continuaven obertes malgrat l'estat d'alarma pel coronavirus. Aquest diumenge la policia local, Mossos i fins i tot ambulàncies van pentinar els carrers de Tarragona per recordar, a través de megafonia, les mesures de confinament als ciutadans.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Malgrat que encara no s'ha interposat cap denúncia per incompliment de la normativa decretada, el consistori avisa que desobeir l'autoritat comportarà sanció. L'alcalde Ricomà, però, ha volgut agrair «el comportament general dels tarragonins, que està sent molt bo» en les primeres hores de l'incert confinament, i ha estirat de les orelles als incívics que han posat reticències i han fet cas omís a les ordres de les autoritats durant el diumenge: «apel·lo a la seva consciència», ha etzibat. Aquest dilluns no consta cap episodi de reiteració a la capital, ha matisat.

 

Aquest matí, el ple municipal ha aprovat per unanimitat —amb l'única absència del PP—, i en sessió extraordinària, modificar el Reglament Orgànic Municipal per possibilitar el vot no presencial dels regidors en els pròxims plenaris.

Més notícies de la categoria Tarragona