L'Anella Mediterrània de Campclar tindrà càmeres de videovigilància

L'Ajuntament de Tarragona hi invertirà 22.000 euros | També es destinaran prop de 250.000 euros a equipar la sala de musculació del gimnàs del barri de Ponent

 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L'Ajuntament de Tarragona instal·larà videovigilància a les instal·lacions de l'Anella Mediterrània, segons han confirmat fonts municipals a TarragonaDigital. Seran quatre càmeres les que controlaran l'avinguda central del Complex Esportiu de Campclar, concretament l'espai ubicat entre el velòdrom i el Palau d'Esports, per una banda, i l'Estadi Natalia Rodríguez, el pavelló i la piscina coberta per l'altra.

 

Així mateix, s'instal·larà videovigilància interior al velòdrom, a la sala de gimnàs, a la piscina coberta i al pavelló, D'aquesta manera, es millorarà la seguretat del recinte inaugurat pels Jocs Mediterranis 2018, així com es garantirà un estat òptim de les instal·lacions i una correcta pràctica esportiva per part dels usuaris.

 

Primeres imatges de l'Anella Olímpica de Campclar | TarragonaDiari.cat

 

En total s'instal·laran 21 càmeres de videovigilància, que estaran connectades i controlaran des d'una sala central ja existent. Aquesta actuació, que podria estar operativa a principis de 2020, està pressupostada en poc més de 22.000 euros i s'inclou en una licitació conjunta de sis lots, que tenen un valor de 374.000 euros, IVA inclòs, ja prevista per l'anterior equip de govern. Bona part d'aquests diners es financen amb una subvenció de 317.000 euros de la Diputació de Tarragona, a través del Pla d'Acció Municipal de 2018.

 

Maquinària de musculació pel gimnàs de Campclar

El gruix d'aquesta inversió, gairebé 250.000 euros, es destinarà a l'adquisició i instal·lació de la maquinària necessària per equipar la sala de musculació, el material necessari per equipar la sala de crossfit, així com el material necessari per a la realització d'activitats de boxa i material del gimnàs de Campclar. Temporalment, el Patronat Municipal d'Esports de Tarragona té llogada part de la maquinària per poder tenir obert el gimnàs al públic.

 

Piscina Campclar
Imatge de la piscina coberta del Complex Esportiu de Campclar. | TarragonaDigital

 

La licitació també inclou la nova megafonia del pavelló, el gimnàs i a la piscina coberta, la millora en el control d'accés al gimnàs, així com noves taquilles i portes al pavelló i a la piscina, respectivament.

 

Esport a l'aire lliure

En els pròxims mesos, Tarragona donarà un important impuls a l'esport a l'aire lliure, amb la construcció de dos parcs d'activitat física saludable, un street workout i la instal·lació de quatre porteries, vuit cistelles i quatre taules de tenis taula. Totes aquestes actuacions suposaran una inversió de gairebé 55.000 euros.

 

Els dos parcs d'activitat física saludable, que inclouen aparells de rem, caminador, patins o abdominals, s'instal·laran al Parc de la Ciutat i a Boscos de Tarragona. Sern similars als ja existents a Sant Pere i Sant Pau i La Mora. Per la seva banda, l'street workout, que oferirà diversos elements de barres per entrenar a l'aire lliure, s'ubicarà també al Parc de la Ciutat.

 

parc biosaludable
Imatge del parc d'activitat física saludable al barri de La Mora. | Google Maps

 

D'altra banda, les porteries s'instal·laran a Bonavista i a Icomar, mentre que les taules de tenis taula es destinaran a La Floresta, Icomar, Parc Riu Clar i plaça Castellers, Les vuit cistelles, en parelles de dos, s'ubicaran a Entrepins, Icomar, Campclar i La Mora.