Imatge del Phantom de Rolls Royce a la Part Alta de Tarragona

La Part Alta de Tarragona, escenari de la nova campanya per xarxes de Rolls Royce

El protagonista és el model Phantom de la casa britànica

Aquest diumenge, 7 de març, Tarragona  s'ha transformat, de nou, en un plató  de rodatge. En concret, els carrers del barri antic de la ciutat, de la Part Alta, han acollit la sessió de fotos i vídeo de Rolls Royce destinada a promocionar, a les xarxes socials, el nou vehicle de la línia Phantom de la casa britànica. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El Phantom és un dels cotxes més luxosos del món i la insígnia de la casa Rolls Royce. El nou model representa la vuitena generació d’aquest vehicle del segment F llençat al mercat l’any 2003. El rodatge d'aquest diumenge ha comptat amb el suport de la  Tarragona Film Office, l'oficina de rodatges del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona. 

«Projecció internacional de la marca Tarragona»

La producció de la nova campanya va a càrrec de la productora britànica Paul Woodman, que ha valorat el color de la pedra de la ciutat i l’atenció rebuda per part de la Tarragona Film Office a l’hora de decantar-se per Tarragona, segons ha informat el consistori en una nota de premsa enviada als mitjans. Des del Patronat Municipal de Turisme, la presidenta Cinta Pastó ha volgut destacar la importància d’aquest tipus de  produccions publicitàries «per a la projecció internacional de la marca Tarragona».

Descomptat l'any passat, l'any pandèmic, el fet cert és que Tarragona s'ha transformat, en part gràcies a la tasca d'ens com la Tarragona Film Office, en la segona àrea amb més produccions de Catalunya. L'any 2019, a la ciutat de Tarragona es van realitzar un total de 100 produccions on els carrers de la ciutat, així com les platges, i indrets tan emblemàtics com la Laboral, han esdevingut platós de rodatges de firmes nacionals i internacionals.