Apallissen a un comerciant de la Part Alta per robar-li «una cadena»

Els fets haurien succeït fa «un parell de dies» segons fonts consultades | Els agressors serien «joves extutelats»
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona a la plaça de les Cols de la Part Alta. | TarragonaDigital

 

Nou capítol dels presumptes fets delictius que estan succeint a la Part Alta les darreres setmanes. Segons fonts consultades per aquest mitjà, un comerciant de la Part Alta hauria rebut una pallissa «fa cosa d'un parell de dies per robar-li una cadena».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'agredit, «de més de 70 anys», es troba «anímicament afectat i no ha presentat denúncia encara. Té por, por de patir conseqüències més agressives si posa la denúncia o es coneix la seva identitat. Porta un braç enguixat i la cara unflada dels cops que va rebre per part dels agressors». Segons les diferents fonts consultades, els agressors serien «antics joves tutelats per la Generalitat. Són joves que ja no són MENAs però que tenen molta influència sobre els MENAs actuals»

El comerciant hauria assistit a la reunió que veïns de la zona van tenir amb representants de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana de Tarragona per tractar els problemes de seguretat que s'estan donant a la Part Alta.

«Més agents per patrullar a la zona»

Els diferents fets presumptament delictius que han esdevingut en les darreres setmanes a la Part Alta han obligat a Mossos d'Esquadra i la policia local tarragonina a moure fitxa. Aquest dijous, 26 de setembre, representants dels dos cossos de seguretat han mantingut una reunió amb veïns, i membres d'associacions veïnalson han traslladat la voluntat «d'incrementar el nombre d'efectius que patrullin per la zona».

Els assistents a la trobada, que va comptar amb la presència de la regidora de l'equip de govern municipal, Paula Varas, van sortir «satisfets perquè ens van dir que sabien què passava a la Part Alta». 

"❗Mossos i Urbana s'uneixen per lluitar contra la situació límit a la Part Alta de TGN" "🔴 ÚLTIMA HORA: Accident d'una camioneta de neteja a la Part Alta de TGN"