S'enfronta a dos anys i mig de presó per apropiar-se de 42.200 euros de la seva tieta incapacitada

L'acusada va retirar diners dels comptes bancaris de la víctima durant prop de dos anys

La fiscalia demana dos anys i mig de presó per a una dona de Tarragona acusada d'apropiar-se de 42.200 euros de la seva tieta incapacitada. La dona la van nomenar tutora de la víctima el febrer del 2017 i, segons el ministeri públic, entre el juliol d'aquell any i el febrer del 2019 va extreure 45.500 euros de dos comptes bancaris de la tieta. D'aquest import només en va poder justificar 3.400 euros en concepte de despeses d'advocat, segons relata l'acusació, però no va demostrar què en va fer de la resta. Per aquest motiu, la dona, que té 77 anys, s'haurà d'asseure pròximament a la banqueta dels jutjats penals de Tarragona acusada d'un suposat delicte d'apropiació indeguda.

A més de la pena de 2 anys i mig de presó, la fiscalia demana per a l'acusada la inhabilitació especial durant el temps de condemna i el pagament de les costes processals. En concepte de responsabilitat civil vol que indemnitzi la víctima amb 42.200 euros, més els interessos corresponents.

"Com apuntar-s'hi: Busquen famílies de Tarragona per a rodar un espot publicitari!" "Pau Ricomà fa balanç del seu primer any com alcalde de Tarragona"