Assassinat, temptativa d'homicidi i drogues es jutjaran a Tarragona

També es jutjarà un delicte per temptativa d'homicidi, un de blanqueig i estafa i un altre d'assassinat

L’Audiència Provincial de Tarragona jutjarà tres delictes relacionats amb el tràfic de drogues, en la seva modalitat de substàncies que causen greu dany a la salut. A més, en un dels judicis, es jutjarà un delicte d’integració a grup criminal. Aquesta setmana, del 7 a l’11 de gener, tots aquests delictes passaran per la secció segona del jutjat tarragoní.  Tanmateix, hi haurà tres judicis més, on es jutjaran un delicte per temptativa d'homicidi, un de blanqueig i estafa, i un altre d'assassinat.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Jutgen un grup criminal que traficava amb cocaïna, marihuana i altres drogues

El primer dels judicis  jutjarà un total de 8 persones, per uns fets que van ocórrer  l’any 2011 en diverses localitats de la demarcació de Tarragona. Segons informa el fiscal, els acusats estaven concertats per a l’adquisició i posterior distribució de substàncies estupefaents. Aquestes operacions les realitzaven mitjançant una estructura organitzativa, on es distribuïen els diversos papers per fer cadascuna de les tasques.

Els agents van realitzar l’entrada i escorcoll dels domicilis dels diferents acusats. En aquesta operació, es van trobar diverses classes de substàncies estupefaents, com a haixix, marihuana, cocaïna i MDMA. A més, també hi havia objectes relacionats amb el cultiu i preparació de la droga per a la seva distribució, diners procedents del tràfic il·lícit, així com altres objectes relacionats amb aquesta activitat il·legal. El fiscal demana per a cadascun dels acusats un total de 7 anys i 6 mesos de presó per un delicte contra la salut pública, en la seva modalitat de substàncies que causen greu dany a la salut i un delicte d’integració a grup criminal.

El judici començarà aquest dilluns 7 de gener, però continuarà durant la setmana vinent, des del 14 fins al 17 de gener.

En els diversos delictes, es van trobar embolcalls de cocaïna
En els diversos delictes, es van trobar embolcalls de cocaïna | Cedida

 

Enxampat venent drogues en una parada d’autobús a Tarragona

L’any 2016, un home va conduir el seu vehicle fins a una parada d’autobús de Tarragona, on l’estava esperant una altra persona. Un cop estacionat, aquest darrer va pujar al cotxe. Ja en el seu interior, es va procedir a l’intercanvi, en què el conductor del vehicle, l’acusat, li va donar tres embolcalls que contenien cocaïna, a la persona que l’estava esperant a la parada d’autobús tarragonina, el qual li va donar els diners a canvi.

Per aquest motiu, a l’Audiència Provincial de Tarragona, es jutjarà una persona acusada d’un delicte contra la salut pública, en què el fiscal demana 4 anys i 6 mesos de presó.

Tràfic de drogues en un restaurant de Mont-roig del Camp

El fiscal demana 8 anys de presó per una dona, acusada d’un delicte de tràfic de drogues, en la seva modalitat de droga que causa greu dany a la salut. Els fets van succeir l’any 2013 a la població de Mont-roig del Camp, quan, a conseqüència d’investigacions dirigides al descobriment de persones i organitzacions al tràfic il·legal d’estupefaents, agents dels Mossos d’Esquadravan efectuar una inspecció al restaurant regentat per l’acusada, on van trobar embolcalls que contenien cocaïna, així com una balança de precisió, una agenda amb anotacions numèriques i diners procedents del tràfic il·lícit.

Temptativa d'homicidi i assassinat, jutjats a Tarragona

Durant aquesta setmana, del 7 a l'11 de gener, l'Audiència Provincial de Tarragona jutjarà un delicte per temptativa d'homicidi.  En aquest sentit, el judici serà el pròxim dimecres 9 de gener a la secció 4a dels jutjats tarragonins. D'altra banda, el també hi haurà un cas per blanqueig i estafa durant el dia 10 de gener.

Per acabar la setmana, el dia 11, a la secció quarta dels jutjats de Tarragona, hi haurà el judici per un cas d'assassinat, el qual continuarà la pròxima setmana, del 14 al 18 de gener.