L'Auditori de la Diputació de Tarragona acull l'òpera 'Il mondo della Luna' de Haydn

A càrrec de l'Escola i Conservatori de Música, s'oferiran dues sessions gratuïtes el cap de setmana del 6 i 7 d'abril
L'Auditori de la Diputació de Tarragona acull l'òpera 'Il mondo della Luna' de Haydn | Diputació de Tarragona

Aquest cap de setmana, l'Escola i Conservatori de Música de Tarragona estrena una adaptació de l'òpera de Haydn 'Il mondo della Luna'; dues sessions gratuïtes que tindran lloc a l'Auditori de la Diputació.

La representació forma part del projecte pedagògic de l'aula de cant que forma part de la programació de classe del curs i que es treballa principalment a l'assignatura d’interpretació i escena, essent una assignatura obligatòria per als alumnes de grau professional i optativa per alumnes de curs pont i d’instrument complementari.

Espectacle artístic de gran interès cultural

'Il mondo della Luna' és una òpera bufa, molt atractiva per a interprets i públic, que tindrà el valor afegit de comptar amb la col·laboració de l'Escola de Dansa Artemis, que interpretaran els ballets composats en aquesta obra de Haydn; així com amb una petita formació musical del mateix Conservatori, que s'encarregarà de l'acompanyament als cantants. Tot plegat un espectacle artístic gratuït de gran interès cultural, que alhora esdevé una oportunitat per conèixer les noves generacions de cantants que es formen a capital del Camp.

Així doncs, dissabte dia 6 d'abril, a les set de la tarda, hi haurà un assaig general obert; mentre que diumenge dia 7, a les sis de la tarda, tindrà lloc l'estrena oficial de l'òpera. Tots els interessats en assistir-hi, hauran de recollir les invitacions gratuïtes a la consergeria del Conservatori, situat al carrer Cavallers, a la Part Alta de la Ciutat; requisit indispensable per a poder accedir a l'Auditori.

També et pot interessar

"ÚLTIMA HORA: Els terrenys d'Ikea a TGN ja tenen amo" "ATENCIÓ: Crisi també al grup municipal de Ciutadans a Tarragona"