Presentació Cavalcada Ponent

Els barris de Ponent gaudiran de la seva Cavalcada de Reis per segon any consecutiu

Set associacions de veïns impulsen de nou aquesta tradicional cita nadalenca, recuperada el Nadal passat després de vuit anys | La Cavalcada començarà a Torreforta

Els barris de Ponent de Tarragona gaudiran per segon any consecutiu de la seva Cavalcada de Reis, gràcies a la iniciativa de set associacions de veïns que aquest dimecres s'ha presentat al Mercat de Torreforta. Cal recordar, que Ponent va recuperar la seva Cavalcada de Reis l'any passat, després de gairebé una dècada.

El lema de la iniciativa serà 'Una Cabalgata para todos' i té l'objectiu que els nens i nenes, juntament amb les seves famílies, que no es desplacin al centre de la ciutat també puguin gaudir d'aquesta tradicional i assenyalada cita. Cal destacar que la Cavalcada de Ponent serà complementària de la Cavalcada de Reis de Tarragona i és per això que l'hora d'inici serà les cinc de la tarda, per tal que tots aquells que ho desitgin puguin desplaçar-se al centre de la ciutat.

El camp de futbol de Torreforta, punt de sortida

La Cavalcada de Ponent començarà a les cinc de la tarda al camp de futbol municipal de Torreforta i finalitzarà a la plaça del Tarragonès del mateix barri de Torreforta, just on s'ubica el Centre Cívic, després de passar pels diversos barris de Ponent. Mitja hora abans de l'inici oficial, es farà un recorregut previ pels carrers del barri de Riu Clar. Sinhus Dansa serà l'encarregada d'obrir la Cavalcada de Reis de Ponent, que comptarà amb la participació de 150 persones i la col·laboració d'un centenar més.

El pressupost de la Cavalcada s'eleva a poc més de 4.000 euros. Les set associacions de veïns organitzadores (El Pilar Eixample, Progressista de Torreforta, Riu Clar, Campclar Zona Esportiva, Torrenova, la Granja i Buenos Aires) compten amb el suport de l'AEQT, l'Ajuntament de Tarragona, el Port de Tarragona, Espimsa, diversos comerços dels barris de Ponent, així com amb la col·laboració de Todos en Azul, entitat que dóna suport a les famílies amb fills amb autisme.


Comentaris