Els Bombers rescaten una gavina atrapada en un balcó al carrer Unió de Tarragona

Dues dotacions dels Bombers han bloquejat el carrer Unió durant una mitja hora

Curiosa escena la d'aquest migdia al bell mig de Tarragona. Els Bombers de la Generalitat s'han activat per dur a terme el rescat d'un animal, concretament una gavina. Segons han informat els Bombers, cap a un quart de dues del migdia han rebut l'avís d'una gavina atrapada en un balcó del carrer Unió que semblava que intentava volar però no podia. L'ocell estava atrapat en un balcó a l'últim pis de l'immoble ubicat al número 7 d'aquest cèntric carrer de la capital tarragonina.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers, una de les quals amb l'escala extensible. Un bomber ha pujat fins a l'altura de l'últim pis, ha saltat al balcó i ha pogut rescatar la gavina. L'animal no estava ferit, ja que el bomber l'ha agafat i l'ha ajudat a aixecar el vol. 

El succés ha generat molta expectació en tractar-se d'un carrer tan cèntric i concorregut de Tarragona. Les dues dotacions dels Bombers han bloquejat el carrer Unió durant almenys mitja hora, i cap a les dues del migdia ja s'han pogut retirar. Diverses persones s'han aturat per veure l'acció dels Bombers. Fins i tot els veïns dels immobles del costat han sortit als seus balcons i han aplaudit els Bombers quan finalment han pogut rescatar la gavina sana i estàlvia.

El succés ha generat molta expectació al carrer Unió de Tarragona | Carlos Domènech

 

"🔴 ATENCIÓ: Tapien els accessos a la plataforma del Miracle de TGN" "🍷AGENDA: Totes les novetats de la Fira del Vi DO Tarragona d'aquest cap de setmana!"