Una seixantena de veïns, tallant l'accés al barri de Bonavista

Bonavista surt al carrer per reclamar millores en l'atenció primària

Els veïns repetiran el tall de trànsit a finals de mes a la T-11

Pas endavant en les protestes que els veïns dels barris de Ponent a Tarragona estan duent a terme per reclamar millores en l'atenció primària a la zona. Una seixantena de veïns i veïnes de l'entorn s'han manifestat, el dijous, 15 d'octubre, al vespre, tallant l'accés a Bonavista, a la carretera N-340. L'associació de veïns preveu noves protestes, i nous talls de trànsit, perquè el malestar entre els veïns i veïnes és creixent per, entre altres motius, l'atenció telefònica que s'està oferint des del CAP. Bonavista reclama que el CAP obri 24 hores al dia i posen sobre la taula el fet que són un barri amb 9.000 habitants, dels quals 1.300 són d'edat avançada.

El tall de carreteres ha arribat prop d'un mes i mig després que es fregués la tragèdia al CAP Bonavista, on es va haver de reanimar un bebè a les portes de l'equipament mitja hora després que el CAP tanqués les portes. El tall d'aquest dijous no serà l'únic que es durà a terme en les pròximes setmanes. 

31 d'octubre a la T-11

El dissabte 31 d'octubre, a les cinc de la tarda, a la rotonda de la rambla de Ponent, al davant del barri de la Floresta, a la T-11, es preveu una altra manifestació per reclamar millores en la sanitat pública. Els veïns dels barris de Ponent reclamaran millores al CAP la Granja-Torreforta per poder garantir «l'atenció per a tothom. Per això cal més personal, més mitjans tècnics i més personal» i ho faran tallant el trànsit d'una de les artèries principals de la ciutat de Tarragona. 


Comentaris