La Brigada d'Intervenció Ràpida de Tarragona supera les 350 actuacions al gener

La majoria dels treballs són reparacions de voreres i d'asfalt
Les reparacions de voreres i d'asfaltat són les actuacions principal de la Brigada d'Intervenció Ràpida | Cedida

 

La Brigada d'Intervenció Ràpida de l'Ajuntament de Tarragona ha superat, durant el mes de gener, la xifra de 350 actuacions realitzades. Els treballadors de manteniment han tancat el primer mes de l'any amb un total de 367 obres a la ciutat, la majoria de les quals consisteixen a reparar les voreres o l'asfalt en els punts més malmesos de la via pública.

Gairebé la meitat d'aquestes actuacions han estat voreres reparades, i més d'una quarta part han estat millores d'asfaltat. La zona que ha requerit més intervencions és la que engloba els barris de Bonavista i Campclar, els polígons i Les Gavarres, amb un total de 88 petites actuacions diferents. El conseller d'Espais Públics al consistori tarragoní, José Luis Martín, ha volgut posar en valor «la necessària tasca en el manteniment de l'espai públic de la ciutat» que realitza la Brigada d'Intervenció Ràpida.

El carrer del Coure, del polígon Riu Clar, ha requerit un total de 37 actuacions durant el mes de gener

Les tasques d'aquest grup de treball es basen en dur a terme les petites obres i accions urgents que cal solucionar d'immediat, generalment imprevistos, com ara voreres trencades que suposen un perill per als vianants. Això fa que les actuacions siguin molt diverses i en punts molt repartits de la ciutat.

El carrer que ha necessitat més intervencions és el del Coure, al polígon de Riu Clar. Ha requerit un total de 37 treballs diferents durant el primer mes de l'any, gairebé igual que la zona de la Punta del Miracle. Han estat les zones on la millora ha estat més clara, però el gruix de les accions s'han centrat en més d'una desena de zones diferents de Tarragona, des de Bonavista fins a Ferran.

També et pot interessar

"INDIGNANT: L'enxampen a Tarragona conduint multiplicant per 4 la taxa d'alcoholèmia" "ALERTA: 2 encaputxats assalten una dona a Tarragona a primera hora del matí"